Despre Noi – Service Camioane Man si Mercedes

service-camioane-gvrautoGVR Auto Service este o companie cu capital privat, integral românesc, constituită în anul 2004, al cărei principal obiect de activitate este în prezent cel de service camioane.

Plecând de la realitățile pieței de profil din România, în care au fost aduse tot mai multe mașini și utilaje, am înființat firma GVR Auto Service cu scopul de a satisface nevoile acestui segment prin operațiuni de diagnosticare, întreținere, reparații și service camioane la standarde de calitate cât mai înalte.

Realizăm, de asemenea, teste mecanice și electrice pentru motoare de camioane (MAN și Mercedes, în mod special), utilaje de construcții și alte tipuri de vehicule de mare tonaj, precum și montaj de sisteme de basculare pentru orice tip de camion.

Împreună cu partenerii noștri de la compania germană Bosch, care ne-au pus la dispoziție cele mai moderne și mai performante echipamente, ne-am extins aria de activitate. Astfel, oferim clienților noștri servicii de testare, diagnosticare și reparații de injectoare common rail pentru autocamioane și autoturisme, precum și reparații pompă diuză.

În cadrul service-ului nostru pentru camioane puteți achiziționa și o serie de consumabile pentru camioanele Mann și Mercedes: ambreiaje, injectoare și piese de schimb pentru injectoare, cutii de viteză, diferențiale, plăcuțe de frână, filtre, sisteme de basculare etc.

Menținerea unor standarde înalte de calitate în specializarea noastră (cea de service camioane), fiind mereu la curent cu tehnologiile și evoluțiile din domeniu care ne-au permis să răspundem prompt nevoilor și exigențelor ne-a adus de-a lungul anilor încrederea unui număr tot mai mare de clienți și satisfacția unor rezultate excelente în activitatea pe care o desfașurăm.