Reparatii mecanice camioane

reparatii-mecanice-camioaneReparațiile generale și service-ul de camioane este activitatea noastră de zi cu zi. Fie că este o vorba despre o reparație a motorului, de înlocuire a unui pivot sau o aliniere complexă a roților, toate sarcinile sunt efectuate cu promptitudine și profesionalism, calități pe care ale-am dobândit în cei aproape 10 ani de experiență în domeniu.

În cadrul service-ului nostru puteți beneficia de servicii de reparatii mecanice camioane dupa cum urmeaza:

  • Revizii periodice (schimbare ulei, filtre, plăcuțe și lichide de frână, becuri și siguranțe, curele de transmisie etc.)
  • Reparații ambreiaj (kit ambreiaj, furcă ambreiaj);
  • Reparații și reglaje ale sistemelor de direcție, de frânare și de rulare;
  • Reparații și reglaje ale echipamentelor hidraulice (cilindri, pompe, distribuiţie);
  • Reparații injectoare și pompe de injecție;
  • Reparații caroserie
  • Reparații sisteme de franare
  • Verificare directie/frane pe stand

Elemente importante pe care le puteți verifica singuri periodic pentru a evita defecțiuni importante ale camioanelor:

 1. Verificați bateria, pentru orice coroziune sau scurgere.

 2. Deschideți capota și ascultați orice zgomote care vă par anormale. După ce ați deținut un camion pentru o perioadă de timp, vă veți familiariza cu sunetele normale pe care le face motorul atunci când funcționează așa cum ar trebui. Orice sunete neobișnuite vă indică faptul că este nevoie de o inspecție autorizată.

3. În timp ce motorul este pornit, verificați dacă fiecare dintre lumini funcționează corect (faruri, stopuri, semnalizatoare, lumini de back-up și tabloul de bord).

4. Verificați nivelul de presiune la toate cauciucurile, și inclusiv la cele de schimb. Dacă nivelul de presiune este mic, mergeți la o benzinările și umflați cauciucurile.

5. Verificați banda de rulare a anvelopelor, în cazul în care uzura pare inegală, ar trebui să luați în considerare schimbarea anvelopelor între ele.

6. Aruncati o privire sub camion, dacă observați apariția oricărei pete pe sol, încercați să aflați care este sursa scurgerii. Dacă nu puteți rezolva singuri problema, apelați la un service specializat.

Pentru orice problemă complexă care apare noi vă stăm la dispoziție. Echipa de specialiști GVR Auto Service vă asigură lucrări de reparații mecanice și întreținere a camioanelor de  calitate la prețuri foarte avantajoase.