Reparatii injectoare

reparatii-injectoareInjectoarele joacă un rol critic în furnizarea unor standarde de înaltă performanță pentru motoarele autocamioanelor și autovehiculor. Din păcate, depunerea de reziduuri și impurități pot afecta în timp buna funcționare a tuturor tipurilor de injectoare, cu deosebire a celor diesel. Vestea bună este că nu mai este neapărat necesar să înlocuiți aceste piese extrem de costisitoare. În prezent dispunem de tehnologii și instrumente pentru realizarea de reparații injectoare.

GVR Auto Service s-a specializat în timp în identificarea tuturor cauzelor responsabile pentru funcționarea defectuoasă a injectoarelor și reparația acestora. Efectuăm servicii de reparatii injectoare Common Rail, atât pentru autocamioane cât și pentru autoturisme cât și reparatii injectoare pompă dϋză Daf, Volvo, Iveco și Scania.
Înțelegem foarte bine faptul că în perioade de dificultăți economice, serviciile profesionale precise și avantajoase ca preț de reparații injectoare sunt cu atât mai importante pentru clienții noștri. Din acest motiv, ne angajăm nu doar să vă testăm și recondiționăm injectoarele (prin realizarea unei simple curățări cu ultrasunete), ci să le reparăm pentru a le reda funcționalitatea optimă. În acest sens, vă oferim o garanție de un an la lucrarea efectuată.

Injectoarele sunt piese esențiale în mecanismul unui autovehicul, având în vedere că funcționarea în condiții optime a injectoarelor asigură o funcționare în parametrii normali a motorului. Acestea sunt responsabile pentru pulverizarea motorinei iar, în condițiile în care nu mai poate fi controlată cantitatea de motorină introdusă în cilindru, atunci se poate ajunge chiar până la compromiterea activității motorului.

Echipamentele profesionale oferite de partenerii noștri de la Bosch și experiența mecanicilor noștri ne permite să facem o diagnosticare completă a injectoarelor și să procedăm la repararea lor în situațiile în care se constată o diferență de la parametrii din fabrică, în ceea ce privește partea mecanică. Reparația injectoarelor presupune identificarea și înlocuirea efectivă a pieselor defecte sau uzate care să permită din nou o funcționare normală. Reparația nu este posibilă dacă se constată existența unor probleme la partea electronică a injectorului, context în care vă recomandăm schimbarea acestei componente.